DVM
Dotik Večne Mladosti

Brazilska Maderoterapija

Zakaj je brazilska maderoterapija učinkovitejša od maderoterapije?

Bolj globinsko delovanje

Brazilska madero po Perfect body metodi deluje na principu vakuuma, zato gre za globinsko delovanje na nivojih, ki so s prsti ali valjčki težko dosegljivi. S pomočjo vakuuma raztezamo fascijo, jo delamo bolj prožno, elastično in s tem omogočamo sprostitev ujetih toksinov in večjo hidriranost ter prožnost fascije. Rezultat je odprava celulita in toksinov, manjši obseg in večji tonus kože.

Sprostitev limfnih in krvnih kapilar

S pomočjo vakuuma v skodelici pride do nizkega tlaka, ki posrka vase kožo in jo s tem privzdigne, obenem pa pride do raztezanja tkiva in do sprostitve limfnih in krvnih kapilar. Posledično se poveča količina krvi v globljih, večjih žilah, kar omogoči prekrvavitev tistih predelov, ki so bili pred tem slabo prekrvljeni ali je bila cirkulacija prekinjena.

Takojšen rezultat

S pomočjo brazilske madero izboljšamo mirkocirkulacijo in povečamo dotok hranil in kisika v telo. Limfne kapilarice postanejo bolj pretočne, s pomočjo vakuuma limfne kapilare posrkajo večje količine limfe, s čimer dosežemo učinkovito razstrupljanje telesa in takojšen rezultat – občutno izgubo centimetrov.

Manjši obseg

S pomočjo skodelic in vakuuma dosežemo, da se izloči maščoba iz celice in tako pride v medcelični prostor, nato jo s pomočjo posebne tehnike premaknemo v limfne vozle oz. bezgavke. Bezgavke imajo nalogo, da prečistijo limfno tekočino, v kateri je sedaj tudi maščoba. Ker se pospeši razstrupljanje, telo vso maščobo, odvečno vodo, toksine izloči preko urina ali s potenjem. Rezultat je nekaj centimetrov manjši obseg na katerem smo izvajali madero po Perfect body metodi.

ZATO IMAMO PRI BRAZILSKI MADERO NEVERJETEN REZULTAT ŽE PO PRVI MADEROTERAPIJI.

Učinki brazilske maderoterapije po Perfect body metodi:
– koža je bolj gladka, napeta, čvrsta, prožna in zdravega videza,
– vezivno tkivo – fascija postane vedno bolj prožna,
– zmanjša se videz celulita,
– izboljša se videz strij, ker se zmanjšuje razlika med strijo in ostalim tkivom,
– stimulira cirkulacijo krvi in limfnega pretoka,
– spodbuja nastajanja kolagena, elastina,
– izboljša se presnova,
– pospeši se izločanje znoja in toksinov,…

Brazilska madero je sicer prijetna, le tam ne, kjer so težave. Na tistih mestih lahko ob brazilski maderoterapiji čutimo tudi bolečino. Predvsem tam, kjer so nakopičeni toksini in kjer zastaja limfa (pri celulitu). S pomočjo brazilske maderoterapije izgine občutek bolečine, ostane pa viden rezultat.

Dotik večne mladosti
Copyright 2020 Ivan Žagar. All rights reserved