Domov > Storitve > Sproscanje > Bioterapija po metodi zdenka domancica

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića

Je neinvazivna metoda, gre za polaganje rok na mesto, kjer je težava, s tem vplivamo na imunski sistem organizma in njegove samoozdravitvene sposobnosti. Temelji na delovanju bioenergije na um in telo, ki ima ugodne in pozitivne učinke na zdravje in vse bolezni.

Zdravje je po energetskem konceptu povezano z ravnovesjem energije v organizmu. Višek ali pomanjkanje energije ruši usklajenost energetskega telesa, kar je uvod v bolezen. Najprej se težava pojavi na energetski ravni, to so spremembe v zavesti, umu in čustvih, šele nato se začne odražati na telesnem nivoju. Simptomi in bolezni udarijo ven tam, kjer je telo najslabše. Tam, kjer je najslabši člen verige. Pri nekaterih na srcu, pri drugih na prebavilih, pri tretjih s presnovnimi in rakastimi obolenji.

Deluje, če tudi ne verjamete vanjo – podobno kot magnet, ki prav tako deluje, ne glede na vaše prepričanje ali mnenje o njem, medtem ko energija deluje in obstaja ne glede na naše prepričanje ali mnenje, tudi če je ne zaznavamo s čutili ali vanjo ne verjamemo.
Deluje na vseh živih bitjih – na človeku, živalih in rastlinah ter je primerna za vsakogar: tako za otroke kot za starejše, poslužujejo se jo za zdravljenje bolezni ali preventivno za ohranjanje zdravja, sproščenosti in vitalnosti.

Z metodo pomagamo pri vseh vrstah obolenj:

Alergija, astma, artroza, migrena, putika, epilepsija ,diabetes, povišan holesterol, gangrena, težave s hrbtenico, hemoroidi, revmatoidni artritis, težave s sluhom, težave s sinusi, težave z očmi, nevromuskularne bolezni, bolezni psihe, alzheimerjeva bolezen, bolezni krvi, bolezni srca, bolezni želodca, ženski problemi, bolezni črevesja, bolezni jeter, bolezni ledvic, bolezni mehurja, bolezni ščitnice, bolezni prostate, tumorji ,krčne žile,herpes, mastitis, ciste na jajčnikih,…

Bioterapija prične delovati takoj po tretmanu. Največji ali dokončni njeni učinki se lahko pokažejo takoj, čez nekaj ur, dni, do treh tednov.
Potrebno je opraviti štiri terapije, ki si morajo slediti ena za drugo, trajanje ene terapije je približno od 15 do 20 minut, odvisno od težave

three horizontal lines
SI
IT
maps pin black
tel icon
facebook logo
angle circle arrow up icon
close line icon

Sproščanje

Klemen Medeot

+386 30 644 453

close line icon

Oblikovanje telesa

Maja Kragelj

+386 30 644 453